Book Now

About us

Contact us
About us

About us

B&B Zandvoort, een gebouw uit 1920 net achter het centrum en het strand, kunt u in 15 minutes ronddwalen in de prachtige historische stad Haarlem. Het centrum van Amsterdam ligt op 30 minuten met de trein. Alkmaar in 35 minuten met de auto.

Het natuurgebied van de Amsterdamse waterleidingduinen is prachtig om prachtige wandelingen te maken en herten, vossen, wilde paarden en bizons te spotten.


Zandvoort strand!. Het staat bekend om zijn prachtige strand en tal van watersporten. Maar veel mensen zijn zich er niet van bewust dat zeehonden vaak voor de kust te vinden zijn. Het Beachcombing Museum zit ook vol verrassingen. Het is altijd leuk om te ontspannen op een terras en te genieten van een heerlijk diner in een van de vele strandclubs.

Het is een aangename gemeenschap met verschillende restaurants, bars en disco's, een bioscoop. De vele leuke winkels zijn 7 dagen per week en 's avonds geopend.


De kamers in de bed & breakfast zijn uitgerust met een koffiezetapparaat, een eigen badkamer en toilet, het appartement op de begane grond heeft een half overdekt terras en een grote keuken. Het ontbijt wordt dagelijks opgehangen in een mandje aan de deur en is inbegrepen in de kamers en studio's, met uitzondering van het appartement met eigen kookgelegenheid.

 

U kunt prachtige fietstochten maken over schilderachtige fietspaden.
U kunt golfen in Zandvoort op de openbare golfbaan midden in het duingebied. Het circuit van Zandvoort is een spectaculaire ervaring. Paardrijden op het strand en in de duinen is ook mogelijk in Zandvoort. Bij slecht weer kunt u terecht in het tropisch zwemparadijs Center Parcs resort.

@fc_desc@,  @fc_temp@