Boek nu

Plaats

Plaats

B&B Hotel Zandvoort ligt op slechts 350 meter van het centrum van Zandvoort en op iets meer dan 5 minuten lopen van het strand. Met de trein bent u in 35 minuten in het centrum van Amsterdam. Alkmaar in 35 minuten met de auto.

   

Deze stijlvolle bed & breakfast ligt op 10 minuten lopen van het treinstation van Zandvoort aan Zee. Het centrum van Haarlem, met bezienswaardigheden zoals het Frans Hals Museum, ligt op iets meer dan 15 minuten rijden met de auto.

Ook het Juttersmuseum zit vol verrassingen. Het is altijd leuk om te relaxen op een terrasje of te genieten van een heerlijk diner bij een van de vele beachclubs. Het gezellige stadscentrum heeft diverse restaurants, bars en disco's, evenals een bioscoop.

U kunt ook prachtige fietstochten maken over schilderachtige fietspaden die zich een weg banen door natuurgebieden. Of u kunt wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen. En wie weet spot je zelfs herten, vossen, Europese bizons of wilde paarden.

 

    

Golfen in Zandvoort is een goed idee op de openbare golfbaan midden in het duingebied.

Het circuit van Zandvoort is altijd een spannende ervaring. Paardrijden op het strand of in de duinen behoort ook tot de mogelijkheden in Zandvoort.

Bij slecht weer kun je het tropische zwemparadijs bezoeken bij een lokaal Center Parcs resort.