Boek nu

Over ons

Over ons

B&B Zandvoort een pand uit 1920 vlak achter het centrum en het strand, u kunt in 15 minuten rond te dwalen in de prachtige historische stad Haarlem. Het centrum van Amsterdam ligt op 30 minuten met de trein. Alkmaar in 35 minuten met de auto. Het natuurgebied van de Amsterdamse waterleidingduinen is prachtig om mooie wandelingen te maken en herten, vossen, wilde paarden en wisenten te spotten.

Zandvoort strand!. Het staat bekend om zijn prachtige strand en tal van watersporten. Maar veel mensen weten niet dat zeehonden vaak voor de kust te vinden zijn. Ook het Juttersmuseum zit vol verrassingen. Het is altijd leuk om te ontspannen in een terras van genieten van een heerlijk diner in een van de vele strandclubs. Het is een gezellige gemeente met diverse restaurants, bars en disco's, een bioscoop. De vele leuke winkels zijn 7 dagen per week en 's avonds geopend.

De kamers in de bed & breakfast zijn voorzien van een koffiezetapparaat, een eigen badkamer en toilet, het appartement op de begane grond heeft een half overdekt terras en een grote keuken. Het ontbijt wordt dagelijks opgehangen in een mandje aan de deur en is inclusief in de kamers en studio's, behalve voor het appartement dat zelfvoorzienend is.
U krijgt een parkeerkaart in bruikleen voor parkeerplaats Zuid

van voor in de straat en omgeving. Kosten zijn 7,50 per dag.

U kunt prachtige fietstochten maken langs schilderachtige fietspaden.

U kunt golfen in Zandvoort op de openbare golfbaan in het midden van het duingebied. Het circuit van Zandvoort is een spectaculaire ervaring. Paardrijden op het strand en in de duinen kan ook in Zandvoort. Als het slecht weer is het naar het tropische zwemparadijs Center Parcs-resort.